biberli-çeçil peynirli-omlet – omlette with red pepper and cecil cheese

 

Bir pazar keyfi ile daha buradayım. Gün kahvaltıyla başlar, güzel keyifli bir kahvaltının keyfi hiçbirşeye benzemiyor. Bu hafta aldığım güzel haberler, herşeyin yolunda gitmesiyle, deymeyin keyfime. Dün eşimin doğum günüydü, ona güzel bir pasta hazırladım. Kekini, kremasını, herşeyini kendim yaptım. Görüntüye önem verip, elimden geleni yapsam da tatını çok merak ediyordum, neyse ki beğenildi.

Omlet yaparken, içine biraz süt ekliyorum, hem onletin kabarmasını, hem de lezzetli olmasını sağlıyor. Biraz baharatla zengişleştirdiğim omeleti, çok sevdiğim kırmızı biber ile renk kattım. üzerine pişmesine yakın çeçil peyniri ve mısır koyarak, erimesini bekledim. ee sonra da soğutmamk lazım;)

 

I’m here with an enyoyable sunday. I has been a good week with a wonderful news. Day begins with a fine breakfast, its taste is different. Yesterday was my husband birthday, I prepared a nice view birthday cake, I was anxious about the taste. anyway, everyone likes it;)

When making an omlette, adding some milk to swell and sweet the omlette. Put in some species and prepare one red pepper into small pieces and roast in the pan. The add the mixture of egg and milk with species in the pan. Finally, on the omlette, some cecil cheese is added and melted. So, eat it not to be cold;)